Loading...

Proeflessen

Iedereen heeft recht op 2 proeflessen alvorens definitief in te schrijven. Je kan dus eerst kijken of een nieuwe groep iets voor jou is en of je het er helemaal naar je zin hebt.

Inschrijvingen 

Hier kan u uw lidmaatschap bij Gympuls Essen aanvragen of digitaal verlengen voor het seizoen van 2023-2024. Wij maken gebruik van de inschrijvingsmodule van de Gymfed. Dit biedt de mogelijkheid om uw inschrijving met een online betaling af te ronden. U heeft natuurlijk ook altijd nog de mogelijkheid om het verschuldigde bedrag zelf over te schrijven. Dit doet u op onderstaand rekeningnummer onder vermelding van: “lidgeld + naam en voornaam van elke gymnast”

Rekeningnummer club: BE26-0689-1064-5929

Let wel: er moet van elk lid zowel een inschrijving als een betaling zijn om het lidmaatschap definitief te maken. Indien wij niet beschikken over beide zaken kan er niet deelgenomen worden aan de lessen, dit o.a. omwille van verzekering.

Via onderstaande link komt u op de inschrijfpagina van Gympuls. Door onderstaande stappen te doorlopen kunt u de inschrijving voor het nieuwe seizoen in orde maken. 


De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen starten op 1 augustus 2023.

De inschrijvingsperiode is voorbij

Hulp nodig ? Download dan hieronder een uitgebreide handleiding.

gymfed-online-inschrijven.pdf (1127KB)