Loading...

Proeflessen

Iedereen heeft recht op 2 proeflessen alvorens definitief in te schrijven. Je kan dus eerst kijken of een nieuwe groep iets voor jou is en of je het er helemaal naar je zin hebt.

Inschrijvingen 

Hier kan u uw lidmaatschap bij Gympuls Essen aanvragen of digitaal verlengen voor het seizoen van 2021-2022. Wij maken gebruik van de inschrijvingsmodule van de Gymfed. Dit biedt de mogelijkheid om uw inschrijving met een online betaling af te ronden. U heeft natuurlijk ook altijd nog de mogelijkheid om het verschuldigde bedrag zelf over te schrijven. Dit doet u op onderstaand rekeningnummer onder vermelding van: “lidgeld + naam en voornaam van elke gymnast”

Rekeningnummer club: BE26-0689-1064-5929

Via onderstaande link komt u op de inschrijfpagina van Gympuls. Door onderstaande stappen te doorlopen kunt u de inschrijving voor het nieuwe seizoen in orde maken. 


Inschrijving bestaande leden (coronakorting) mogelijk vanaf 15 juli 2021 t.e.m. 22 augustus 2021.
Wenst u onze club te steunen door geen gebruik te maken van deze coronakorting? Dan kan u zich inschrijven vanaf 23 augustus 2021. Er zijn geen beperkingen op aantal inschrijvingen in onze groepen, dus er is steeds een plaatsje voor u beschikbaar.

NIEUWE LEDEN mogen zich pas inschrijven vanaf 23 augustus 2021.

Hulp nodig ? Download dan hieronder een uitgebreide handleiding.

gymfed-online-inschrijven.pdf (1127KB)