Loading...

Flikflakmarathon 2018

31.10.2018 - Onze Flikflakmarathon heeft meerdere doelen, aan de ene kant is het een teambuildingsactiviteit en aan de andere kant is het een sponsoractie.

Dit jaar willen we met het sponsorgeld een nieuwe airtrack aankopen. Want onze airtrack is 12 jaar oud en vertoont vele gebreken door het veelvuldig verhuizen. Vlak voor de Flikflakmarathon hebben we nog een 60 tal gaatjes proberen te plakken….. de rits sluit niet meer af , kortom de airtrack is versleten.

We verzamelden zaterdag namiddag 13/10 in het Volkshuis. Samen vertrokken we naar het sportpark Hemelrijk voor teambuildingsspelletjes. Tikkertje ketting, stratego, blad steen schaar…Het groepje dat de meeste spelletjes won, kreeg als eerste frietjes in het Volkshuis, heerlijk gebakken door onze fantastische frietmama’s. Daarna deden we snel onze tumblingmaillot aan, want de eerste supporters stonden al aan de deur. We starten met een tumblingdemo van onze jongste gymnasten die in september gestart waren. Deze nieuwe kampioenen in wording gaven het beste van zichzelf en de supporters beloonden hen met een daverend applaus. Het Volkshuis warmde letterlijk op. Bij de halve marathon (30 min) gingen onze flaks tot het uiterste, helaas sloeg Lotte Jaspers haar voetje om, verdriet, teleurstelling ..later hoorde we dat ze haar ligamenten gescheurd had. (Heel veel beterschap aan Lotte) De flaks hebben 929 flikken en salto’s gesprongen in een half uur !!! Dikke proficiat.

Ondertussen waren het tropische temperaturen in het Volkshuis bij de start van de grote marathon. Salto’s, schroeven, tempen, dubbele salto…. zweet …het vloog allemaal door de lucht. Omdat het bloedheet was en onze gymnasten oververhit werden, kozen we er voor om niet voor een record te gaan maar om onze reeksen zo goed mogelijk te springen. Gezondheid en veiligheid gaan voor een nieuw record. Uiteindelijk behaalde we een ongelooflijke score van 3051 !!! Een prachtige prestatie met zo’n tropische temperaturen.

De teambuilding ging bij de oudste gymnasten nog even verder met avondactiviteiten, spelletjes en daarna uitgeput slapen op de airtrack. 's morgens moest iedereen vroeg uit de veren om alles op te ruimen en dan naar huis om ….verder te slapen, want 's avonds was het terug training. ?

Wie gokte het juist ?

  • 1e prijs = Machteld Verrycken
  • 2e prijs = Cis Kools
  • 3e prijs = Mireille Wils
Flikflakmarathon 2018
Flikflakmarathon 2018
Flikflakmarathon 2018
Flikflakmarathon 2018
Flikflakmarathon 2018
Flikflakmarathon 2018

archief : 2024   2023   2022   2021   2020   2019   2018