Loading...

Gympuls bij de "Ronde van Essen"

22.08.2018 - In de laatste week van de vakantie (27/08 tem 01/09) organiseert de gemeentelijke Jeugddienst de jaarlijkse “Ronde van Essen”. Deze loopwedstrijd voor jong (vanaf 5 jaar) en oud doet elke dag een ander gehucht van Essen aan en de finale is aan de Oude Pastorij op zaterdag 1 september.

Ook dit jaar gaat turnkring Gympuls op zoek naar de deelnemers met het oranje Gympuls club-T-shirt. Doe mee met de loopwedstrijd en trek je Gympuls t-shirt aan, laat je fotograferen door onze clubfotograaf en win een leuke prijs. De fotograaf is er elke dag, dus hoe vaker je meedoet, hoe meer kans je maakt op een prijs. Misschien turn of dans jij wel een jaar lang op onze kosten.
Een onschuldige kinderhand zal de winnaars kort na “De Ronde” trekken en de winnaars worden bekend gemaakt op onze Startdag op zondag 2 september om 12u00. Alle foto’s zullen gepubliceerd worden op onze Facebookpagina. Zoek jezelf en “like”.

De volledige programmatie van de wedstrijd kan je terugvinden op de website www.rondevanessen.be.

Wij wensen alle deelnemers heel veel succes en je weet, deelnemen is belangrijker dan winnen. Met wat geluk neem jij de prijs van Gympuls mee naar huis.


Gympuls bij de Ronde van Essen

archief : 2024   2023   2022   2021   2020   2019   2018