Loading...

Sylvester Youth Trophy Puurs (acro)

30.01.2019 - Op zaterdag 5 januari vertrokken de C-gymnasten met goede moed voor het nieuwe jaar richting Puurs.

Daar mochten zij hun nummer laten zien aan de jury. Na de lengtemeting werden de haren strak naar achter gestoken en kreeg iedereen de bij passende make-up. Voor de eerste keer konden we onze clubmaillots aandoen. Even opwarmen, plaatsen bepalen, deeltjes oefenen en snel de zenuwen onder controle krijgen want als eerste mochten Joëlla, Emilia en Angelina de wedstrijdvloer op. Na deze prachtig weggezette oefening moesten we lang wachten tot de oudere duo’s voor de jury mochten komen.

Om de tijd sneller te laten gaan maakten we heel veel foto’s. Eindelijk was het aan An en Toke, die tijdens hun laatste wedstrijd een zeer mooie oefening lieten zien. Even wat krijt pakken en gaan, Michelle en Lena gaven iedereen in de zaal een lach op het gezicht. Na hun vrolijke en goed geturnde nummer kregen ze van heel de zaal luid applaus. De laatste gymnasten van Gympuls deze dag waren Nikki en Fientje. Met wat zenuwen maar de kin omhoog liep dit duo in eigen gemaakte pakjes de wedstrijdvloer op. Nog even blijven lachen voor de eindpose en mooi aflopen.

Onze trainsters zijn heel trots op de weggezette prestaties! An en Toke veroverde een mooie 4de plaats. Michelle en Lena en Nikki en Fientje gingen lopen met een de 7de en 8ste plaats, waar ze heel trots op mogen zijn. Het trio van Joella, Emilia en Angelina hadden erg veel concurrentie en mogen zeker zo trots op zichzelf zijn! Morgen is het de beurt aan Magali en Victoria, en Fauve en Hanne. ?

Op zondag 6 januari waren onze recreagymnasten lekker vroeg uit de veren voor de Sylvester Youth Trophy in Puurs. Ondanks het vroege uur, was er al ontzettend veel volk. Zoeken naar een plaatsje in de kleedkamers en dan voor de allereerste keer de nieuwe Gympuls maillots aandoen.

?Na het verkennen van de vloer, en de opwarming begonnen Magali & Victoria aan hun nummer. Mooi afgewerkt, en keurig uitgevoerd. Ondanks dat er een deeltje niet lukte, bleven ze alles geven tot het einde. Ze kregen dan ook een welverdiend applaus! Nadien waren Fauve & Hanne aan de beurt. Ook zij gaven het beste van zichzelf. Met al die zenuwen blijkt een waagstand toch niet zo evident te zijn. De rest van de oefening ging vlot en nauwkeurig. Moe maar voldaan keerden we terug richting Essen

Sylvester Youth Trophy Puurs (acro)
Sylvester Youth Trophy Puurs (acro)
Sylvester Youth Trophy Puurs (acro)

archief : 2021   2020   2019   2018