Loading...

Coronavirus en sporten

10.03.2020 - Overal horen we wat er wel en niet mag in verband met het coronavirus. Ook binnen Gympuls willen we hier graag aandacht aan besteden en volgen wij de richtlijnen rond sporten op. Tot op dit moment is er nog geen melding geweest om sportclubs te sluiten en zullen wij voorlopig dus gewoon onze trainingen laten doorgaan.

Hieronder staan enkele maatregelen die worden gevraagd gevolgd te worden binnen sportclubs.

  1. Gezonde sporters mogen blijven sporten.
  2. Sportwedstrijden kunnen tot nader bericht doorgaan.
  3. Sport niet en ga ook niet naar sport kijken als je ziek bent.
  4. Sporters mogen alleen hun eigen drinkbus gebruiken.
  5. Sporters moeten na koorts even veel dagen rusten als dat ze koorts hebben gehad.
  6. Sportclubs moeten zorgen dat bezoekers veilig hun handen kunnen wassen. Was je handen regelmatig en zeker na een toiletbezoek. Wij hebben in de toiletten handzeep en er hangen blazers.

Alle info kun je ook terugvinden op https://www.sport.vlaanderen/sporten-in-tijden-van-covid-19/.

In de eerste week van de paasvakantie vindt ons jaarlijks turnkamp plaats en eind april is het Kringkampioenschap. Deze zullen voorlopig gewoon doorgaan. Wij volgen de updates over het virus nauw op en zullen jullie op de hoogte brengen indien er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen.

Wij hopen hierbij duidelijkheid te scheppen over onze trainingen en aankomende evenementen. Indien er toch vragen zijn mogen deze gemaild worden naar info@gympuls.be of spreek een van onze trainers aan.


Coronavirus en sporten

archief : 2024   2023   2022   2021   2020   2019   2018