Loading...

Richtlijnen Gympuls heropstart indoor trainingen

07.06.2020 - We zijn blij dat we deze laatste weken van het seizoen op een sportieve manier af kunnen sluiten. Om te zorgen dat dit op een veilige manier gebeurt hanteren wij onderstaande richtlijnen.

 uurrooster_heropstart_indoor_trainingen_gympuls_vanaf_8_juni_2020.pdf

Lees deze goed door en bespreek ze met uw kind. Op deze manier voorkomen we teleurstellingen aan de turnhal.


• Elke bubbel bestaat uit maximaal 20 personen inclusief de trainer(s), grotere groepen worden gesplitst.

• Verschillende bubbels kunnen op het zelfde tijdstip trainen maar mogen niet met elkaar in contact komen. De turnhal is verdeeld in verschillende zones. Iedere bubbel traint in een eigen afgebakende zone.

Ingang en uitgang. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende ingangen om deze verschillende zones te bereiken. Volg t Ingang en uitgang. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende ingangen om deze verschillende zones te bereiken. Volg ten allen tijde de instructies van de trainers.

• Ben je ziek geweest of behoor je tot de risicogroep blijf dan thuis. REGEL: na 10 dagen symptomen vrij ben je weer welkom.

Geen ouders toegelaten! Ouders zetten hun kind af aan de eerste groene poort, trainers staan aan de turnhal om gymnasten op te vangen.

• Kom op tijd en ga na de training gelijk naar huis. Ouders wachten op de parking op sociale 1.5m afstand of best in de auto.

Kleedkamers zijn gesloten. Kom in gepaste turnkledij naar de turnhal. Zorg dus dat je na uittrekken van schoenen, jas en eventuele andere overkledij, zo aan de les kan beginnen. In de turnhal worden plaatsen voorzien waar iedere groep deze spullen weg kan leggen TIP: voorzie alles van je naam.

• Was/ontsmet je handen voor en na de training, voorzie je eigen handgel (zet je naam erop).

Toiletgebruik: De damestoiletten zijn opengesteld voor jongens en meisjes. Ga voor vertrek naar het toilet. In verband met de hygiëne willen we het toiletgebruik in de turnhal beperken.

• Na elke training worden gebruikte toestellen en toiletten gereinigd.

Social distancing is niet nodig voor leden jonger dan 12 jaar. Trainers en 12+leden zorgen ten allen tijde voor een minimum afstand van 1,5 meter. (Indien social distance niet kan gegarandeerd worden of bij noodzaak (helpen van de sporter) draagt de trainer mond/neusbescherming).


Gelieve bovenstaande afspraken te respecteren zodat we op een veilige manier weer van start kunnen gaan. We werken met een aangepast uurrooster. Groepen die starten hebben een aparte mail ontvangen. Kom dus niet zomaar naar de turnhal op basis van het normale uurrooster.

archief : 2024   2023   2022   2021   2020   2019   2018