Loading...

Nieuwe website

20.07.2020 - Eindelijk is het zover! Gympuls Essen stelt met trots haar volledig nieuwe website voor. Na de nieuwe naam en het bijhorende logo dat we u eind 2017 konden voorstellen, hebben we nu ook onze website volledig onder handen genomen en in de herkenbare 'Gympulsstijl' opgemaakt.

Neem gerust een kijkje op www.gympuls.be. We hebben getracht op een frisse manier zoveel mogelijk duidelijke informatie op onze site weer te geven. Op onze homepage kan u de eerstvolgende activiteiten vinden, alsook de laatste nieuwsberichten. Bovenaan in het menu vindt u een directe link naar de inschrijvingspagina + een mooi overzicht van ons aanbod en het uurrooster (per groep of per dag).


Samen met onze website vernieuwen we ook onze nieuwsbrief en aankondigingen op Facebook lichtjes. Voortaan zal u slechts een korte beschrijving van het nieuwsitem te zien krijgen in de nieuwsbrief of op Facebook. Indien u graag meer leest kan u automatisch doorklikken naar het betreffende nieuwsitem op onze website.


Wij hopen dat jullie alle nodige informatie terug vinden. Indien u toch nog vragen hebt verwijzen wij u graag naar onze contactpagina.


Nieuwe website

archief : 2024   2023   2022   2021   2020   2019   2018