Loading...

Code ORANJE vanaf 14 oktober

12.10.2020 - Vanaf woensdag 14 oktober schakelen we over naar CODE ORANJE naar aanleiding van de stijging van de coronacijfers. Indoor sporten voor +12 jaar is vanaf dan enkel contactloos toegelaten.

Wat is contactloos sporten?

Dit wil zeggen dat je als sporter altijd minimum 1,5 meter afstand moet kunnen houden met een medesporter. Disciplines zoals acro en demo zijn dus niet mogelijk in hun normale vorm.

Wat wijzigt er?

  • Indoor +12 jaar: er mag enkel contactloos gesport worden. Trainers dienen verplicht een mondneusmasker te dragen, helpen is toegelaten. De kleedkamers en douches blijven gesloten en publiek is niet welkom.
  • Indoor -12 jaar: geen aanpassing

Extra maatregelen/tips

  • Ingang en uitgang: er wordt gebruik gemaakt van verschillende ingangen/uitgangen zodat de verschillende groepen elkaar zo min mogelijk kruisen. Volg te allen tijde de instructies van de trainers op.
  • Kleedkamers zijn gesloten. Kom in gepaste turnkledij naar de turnhal. Zorg dus dat je na uittrekken van schoenen, jas en eventuele andere overkledij, zo aan de les kan beginnen. In de turnhal worden plaatsen voorzien waar iedere groep deze spullen weg kan leggen.
    TIP: voorzie alles van je naam.
  • Kom op tijd en ga na de training gelijk naar huis. Ouders mogen de gymnasten begeleiden van en naar de hal mits het dragen van een mondmasker en het bewaren van de 1,5 meter afstand
  • Was/ontsmet je handen voor en na de training, voorzie je eigen handgel (zet je naam erop).                                       
  • Toiletgebruik: De toiletten zullen wel opengesteld worden. Ga voor vertrek naar het toilet. In verband met de hygiëne willen we het toiletgebruik in de turnhal beperken.

Gelieve bovenstaande afspraken te respecteren zodat we op een veilige manier verder kunnen sporten.

#samentegencorona 

Code ORANJE vanaf 14 oktober

archief : 2024   2023   2022   2021   2020   2019   2018