Loading...

Code ROOD vanaf vrijdag 30 oktober

27.10.2020 - Helaas schakelen we vanaf vrijdag 30 oktober over naar CODE ROOD naar aanleiding van de stijging van de coronacijfers. Indoor sporten voor +12 jaar is vanaf dan niet langer mogelijk. Sporters jonger dan 12 jaar kunnen nog steeds in clubverband deelnemen aan trainingen.

Wat betekent dat voor Gympuls?
  • Voor alle groepen tot het zesde leerjaar (°2010 of later) gaan de trainingen door volgens het uurrooster.
  • Voor alle groepen vanaf het eerste middelbaar (°2009 of eerder) zijn er geen trainingen tot nader bericht.
  • Voor de gemengde groepen (-12 / +12) gaan de trainingen enkel door voor de leden jonger dan 12 jaar (°2010 of later).

Een einddatum voor deze maatregelen is nog niet bekend maar we volgen de richtlijnen vanuit de overheden op de voet en houden iedereen op de hoogte van eventuele wijzigingen. 


Extra maatregelen/tips
  • Ingang en uitgang: er wordt gebruik gemaakt van verschillende ingangen/uitgangen zodat de verschillende groepen elkaar zo min mogelijk kruisen. Volg te allen tijde de instructies van de trainers op.
  • Kleedkamers zijn gesloten. Kom in gepaste turnkledij naar de turnhal. Zorg dus dat je na uittrekken van schoenen, jas en eventuele andere overkledij, zo aan de les kan beginnen. In de turnhal worden plaatsen voorzien waar iedere groep deze spullen weg kan leggen. TIP: voorzie alles van je naam.
  • Kom op tijd en ga na de training gelijk naar huis. Ouders mogen de gymnasten begeleiden van en naar de hal mits het dragen van een mondneusmasker en het bewaren van de 1,5 meter afstand.
  • Was/ontsmet je handen voor en na de training, voorzie je eigen handgel (zet je naam erop).
  • Toiletgebruik: De toiletten zullen wel opengesteld worden. Ga voor vertrek naar het toilet. In verband met de hygiëne willen we het toiletgebruik in de turnhal beperken.

Gelieve bovenstaande afspraken te respecteren zodat we op een veilige manier onze jongste gymnasten kunnen laten sporten. #samentegencorona


Code ROOD vanaf vrijdag 30 oktober

archief : 2024   2023   2022   2021   2020   2019   2018