Loading...

Gedeeltelijke heropstart vanaf maandag 7 december 2020

03.12.2020 - Goed nieuws!
Hoewel het coronavirus nog steeds sterk aanwezig is, blijven de cijfers zich in dalende lijn verderzetten. We hebben als club steeds de gezondheid van onze leden, hun families, vrijwilligers en trainers vooropgesteld en blijven hier veel belang aan hechten. Echter beseffen we ook dat vele jonge kinderen in deze langdurige coronaperiode een sportieve uitlaatklep kunnen gebruiken.

Op basis hiervan hebben we weloverwogen beslist om opnieuw op te starten vanaf maandag 7 december 2020 voor alle kinderen tot en met 12 jaar (geboren in 2008 of later) en dit volgens het normale uurrooster.

De heropstart kan helaas nog niet voor jongeren vanaf 13 jaar of volwassenen. Een aantal groepen met gemengde leeftijd zullen dus enkel opstarten voor de leden tot en met 12 jaar.

Gelieve rekening te houden met volgende maatregelen:

  • Ingang en uitgang: er wordt gebruik gemaakt van verschillende ingangen/uitgangen zodat de verschillende groepen elkaar zo min mogelijk kruisen. Volg te allen tijde de instructies van de trainers op.
  • Kleedkamers zijn gesloten. Kom in gepaste turnkledij naar de turnhal. Zorg dus dat je na het uittrekken van schoenen, jas en eventuele andere kledij zo aan de les kan beginnen. In de turnhal worden plaatsen voorzien waar iedere groep deze spullen weg kan leggen. TIP: voorzie alles van je naam.
  • Was/ontsmet je handen voor en na de training.
  • Toiletgebruik: De toiletten zullen wel opengesteld worden.
  • We moedigen iedereen aan om thuis nog naar het toilet te gaan. In verband met de hygiëne willen we het toiletgebruik in de turnhal beperken.
  • Ouders mogen de kinderen begeleiden tot aan de ingang van de turnhal. De turnhal betreden is echter verboden.
  • Gelieve thuis te blijven indien je ziek bent of ziektesymptomen vertoont.

archief : 2024   2023   2022   2021   2020   2019   2018