Loading...

Wedstrijdseizoen acro weer gestart

21.01.2020 - Zaterdag 4 en 5 januari namen we met onze acrogymnasten deel aan de SYTA in Puurs.

Nikki en Fien beten de spits af op het C-niveau en turnden een supermooi nummer. Door een spijtige fout verloren ze kostbare punten, maar ondanks dat, behaalden ze een mooie score en kwamen ze dicht in de buurt bij de normpunten voor het Vlaams Kampioenschap.

An en Toke turnden een foutloos nummer en eindigden met een mooie score op de 8e plaats. Ook zij kunnen met nog een beetje oefening zeker de norm voor het VK halen in de toekomst. Fauve en Hanne deden misschien wel hun beste oefening ooit en behaalden een mooie 12e plaats. Niet te vergeten op hun eerste wedstrijd op C-niveau!

Na een lange dag mochten Fay, Romy en Maxine de vloer op. Wederom toonden zij een prachtoefening, waarin helaas een deel werd afgekeurd. Ondanks dit hadden ook zij een mooie score.

Op zondag was het de beurt aan de recrea gymnasten. Zussen Emma en Louise zitten samen met hun partners voor het eerste jaar in het wedstrijdcircuit.

Emma en Fidan behaalden op hun vorige wedstrijd nog een gouden medaille en hoopten dat dit keer opnieuw te doen. Ze turnden een erg mooie oefening en grepen nét naast de eerste plaats. Toch was iedereen heel blij met de verdiende zilveren medaille. Louise en Janne turnden een strakke oefening en verbroken hun persoonlijk record. De competitie was sterk, maar met een 8e plaats uit een sterk deelnemersveld van 24 combinaties, was iedereen erg trots. Het team gaat in een stijgende lijn vooruit en dat is te zien aan de mooie scores. Dit opent perspectieven voor de volgende wedstrijden. Nu start het officiële GymFed seizoen. Hopelijk kunnen een aantal combinaties doorstoten naar het Vlaams Kampioenschap op C-niveau.

De trainers zijn heel trots op alle acrobaten. Op naar de volgende wedstrijden! Op 18 januari trekken de recreanten naar De Panne voor de volgende competitie.

Wedstrijdseizoen acro weer gestart
Wedstrijdseizoen acro weer gestart
Wedstrijdseizoen acro weer gestart
Wedstrijdseizoen acro weer gestart
Wedstrijdseizoen acro weer gestart
Wedstrijdseizoen acro weer gestart

archief : 2024   2023   2022   2021   2020   2019   2018