Loading...

2020: Een terugblik

27.01.2021 - Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2021. Graag maken wij nogmaals van de gelegenheid gebruik om u en uw naasten een sportief en liefdevol maar vooral ook een gezond 2021 toe te wensen.

2020 verliep totaal anders dan verwacht. Na de start in onze eigen turnhal lag er een mooi seizoen in het verschiet. Helaas gooide Covid-19 vanaf 12 maart roet in het eten en waren wij genoodzaakt om voor onbekende tijd de deuren van de turnhal te sluiten.

Om toch contact te houden met onze leden, werden begin april de "Gympuls turntochten" gelanceerd. Onder het motto "Kom uit je kot" werd jong en oud al wandelend uitgedaagd om allerlei (turn)oefeningen te doen en ook nog een puzzelwoord op te lossen. 

Begin mei kwam het goede nieuws dat er vanaf 18 mei in groepen van maximum 20 personen outdoor getraind mocht worden. Vanaf 25 mei zijn in goed overleg de eerste groepen gestart. 8 juni zijn ook de indoortrainingen weer opgestart en hebben we gelukkig al turnend het seizoen afgesloten.

In september zijn alle afdelingen vol goede moed weer aan het seizoen begonnen. Helaas zette Covid-19 eind oktober weer een streep door het seizoen en werden alle trainingen vanaf 29 oktober stopgezet. Zwarte piet trof een lege turnzaal zonder kleuters maar gelukkig konden wij hen wel verrassen met een videoboodschap. In december kwam er voor een korte periode groen licht om met de -13 jarigen weer op te starten maar helaas was dat van korte duur. Om toch iedereen persoonlijk een gelukkig nieuwjaar te wensen brachten wij 473 kaartjes rond. Enkele trainers maakten een filmpje om onze leden toch aan het sporten te houden, deze zijn nog steeds terug te vinden op ons YouTube kanaal en werden ook de filmpjes van de Gymfed gedeeld. Tot op het moment van versturen van onze nieuwsbrief is het nog niet duidelijk wanneer we de deuren weer mogen open voor onze gymnasten. Zodra wij meer weten, krijgt u van ons bericht. Let op elkaar en blijf gezond!

archief : 2024   2023   2022   2021   2020   2019   2018