Loading...

Inschrijven heropstart indoor trainingen -13 jarigen

18.02.2021 - Op woensdag 17 februari hebben wij goedkeuring gekregen vanuit de gemeente om de indoor trainingen voor -13 jarigen terug op te starten. We moeten hierbij als club onze werking aanpassen om naast de reeds geldende maatregelen te voldoen aan zeer strikte voorwaarden die worden opgelegd.

Zo moeten we op voorhand een duidelijk beeld hebben van welke gymnasten terug komen turnen. Zij worden ingedeeld in vaste groepjes van maximaal 10 gymnasten. Indien er meer dan 10 gymnasten van dezelfde groep willen komen turnen worden zij opgedeeld. Hieronder sommen we de belangrijkste voorwaarden nog eens op voor u.


Extra voorwaarden

1) Maximaal 10 gymnasten per groep. Inschrijven is verplicht!

2) Aparte ingangen voor elke groep.

3) Goede verluchting van de turnhal.

4) Tussentijds de sportruimtes goed ontsmetten.

5) Onze parking is een Kiss and ride zone waar de kinderen afgezet en weer opgehaald kunnen worden.


Inschrijven

Deze heropstart heeft heel wat voeten in de aarde gehad en vraagt veel aan organisatie van trainers en bestuur. Het kan hierdoor zijn dat u na inschrijving voorlopig op een wachtlijst wordt gezet. Dit is het geval als er een groepje van 10 sporters volzet is en er dus een nieuw groepje gevormd moet worden. Op dat moment moeten wij dus op zoek naar een geschikt moment waarop de training kan doorgaan in de turnhal volgens de opgelegde voorwaarden en naar een trainer om deze lessen te geven. Als dat allemaal in orde is krijgt u een mail met alle nodige informatie erin.

Hier kan u het inschrijvingsformulier vinden.


Meer info

Indien u bijkomende informatie nodig hebt kan u steeds mailen naar info@gympuls.be. Wij proberen uw bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

archief : 2023   2022   2021   2020   2019   2018