Loading...

Heropstart 13-18 jarigen outdoor

28.03.2021 - Beter weer en langer licht 's avonds! Goed nieuws voor onze 13 t/m 18 jarige gymnasten: vanaf 5 april herstarten we outdoor de turnlessen voor onze 13 t/m 18 jarigen. Dit natuurlijk wel volgens strikte maatregelen.

Enkele van deze maatregelen zijn dat de lessen buiten door gaan in groepen van maximaal 10 personen. Daarnaast geldt nog altijd het advies om te kiezen voor 1 hobby.


inschrijven

Om deze opstart goed vorm te geven, hebben wij een formulier opgesteld. Graag horen wij van u of uw zoon of dochter ervoor kiest om deel te nemen aan de turnlessen. Via onderstaand formulier kunt u de keuze van uw zoon/dochter kenbaar maken ook als er gekozen wordt voor een andere hobby dan graag het formulier invullen. Sommige kinderen turnen in meerdere groepen, maar op dit moment is het gezien de maatregelen slechts mogelijk om voor 1 groep te kiezen.

Wij ontvangen graag uiterlijk vrijdag 2 april uw reactie.

Indien u niet weet in welke groep uw kind turnt kan u dat hier opzoeken. Natuurlijk hopen wij binnenkort ook onze 18+ leden weer te mogen verwelkomen. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en informeren u zodra er meer bekend is.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar info@gympuls.be.

archief : 2023   2022   2021   2020   2019   2018