Loading...

Compensatie lidgelden seizoen 2020-2021

09.05.2021 - Dat dit turnseizoen niet verlopen is zoals velen onder ons voor ogen hadden moeten wij hier niet meer onderstrepen. Het startte beloftevol, met alle groepen en leeftijden volgens het normale uurrooster. Al snel stak het coronavirus hier weer een stokje voor en werden er door verschillende overheden strengere regels opgelegd.

Eind oktober kwam het nieuws binnen dat indoor sporten weer even verboden werd. Waar we uiteindelijk dachten dat het om en verlengde herfstvakantie zou gaan bleek dit allemaal toch langer van kracht te zijn. Enkele maanden later mochten onze -13 jarige leden dan toch alvast opnieuw indoor sporten, onder strenge voorwaarden weliswaar. Dit bracht een hele organisatie met zich mee maar dat namen we er graag bij. Onlangs konden dan ook onze +12 jarige leden opnieuw opstarten met outdoor trainingen. Een hele uitdaging die onze vele trainers met veel enthousiasme aangaan.

Compensatie

We kregen doorheen het jaar ook enkele vragen van jullie voor een compensatie van het lidgeld voor het afgelopen seizoen. We hebben toen beloofd dat we dit naar het einde van het seizoen zouden bekijken om de impact op het globale seizoen te kunnen bekijken.

Het lidgeld wordt door de club gebruikt voor bepaalde vaste kosten. Zo worden hier o.a. de verzekering en de aansluitingskosten bij Gymfed mee betaald. Ook gaat een deel van de lidgelden naar onze jaarlijkse bijdrage voor het afbetalen van de turnhal. Dit zijn helaas allemaal kosten die niet onder invloed staan van het aantal trainingen die hebben plaatsgevonden.

Toch hebben we er een zaak van gemaakt om een compensatieregeling uit te werken voor onze leden. Bij een her-inschrijving voor het volgende turnseizoen (2021-2022) kan je een korting ontvangen van maar liefst 25% op het te betalen bedrag.

Speciale inschrijfperiode

Om van deze korting te kunnen genieten zijn er een aantal voorwaarden. Zo telt deze korting enkel voor leden die in het seizoen 2020-2021 ingeschreven waren. De korting zal ook enkel toegekend worden bij inschrijving van 15 juli tot en met 22 augustus. Vanaf 23 augustus gaan de inschrijvingen voor iedereen open en valt deze korting om administratieve redenen weg.

archief : 2024   2023   2022   2021   2020   2019   2018