Loading...

Indoorsporten voor alle leeftijden vanaf 9 juni!

04.06.2021 - Sinds 18 februari hebben we verschillende fases van herstarten doorlopen. Onze -13 jarigen hebben al weer wat tijd in de turnhal doorgebracht. De 13 - 18 jarigen hebben het weer getrotseerd en volgden buiten lessen. Maar goed nieuws! Vanaf woensdag 9 juni mogen we met al onze leden ongeacht hun leeftijd weer indoor sporten en kunnen we toch op een sportieve manier het seizoen afsluiten.

9 Juni staat de deur van de turnhal weer open voor al onze leden groot en klein. Er zal dan weer les gegeven worden volgens het oorspronkelijke rooster met 2 kleine uitzonderingen. Jongens 1-2 blijft donderdag 18.30u - 19.30u en Toestelturnen Meisjes (selectie) blijft maandag en woensdag (donderdag vervalt). De groepen die de afgelopen periode gebruik gemaakt hebben van aparte ingangen blijven dit ook nu doen.

Om te zorgen dat we op een veilige manier kunnen turnen en dansen hanteren wij onderstaande richtlijnen:

  • Elke bubbel bestaat uit maximaal 50 personen inclusief de trainer(s)
  • Verschillende bubbels kunnen op het zelfde tijdstip trainen maar mogen niet met elkaar in contact komen. De turnhal is verdeeld in verschillende zones. Iedere bubbel traint in een eigen afgebakende zone.
  • Ingang en uitgang: Er wordt gebruik gemaakt van verschillende ingangen om deze verschillende zones te bereiken. Volg te allen tijde de instructies van de trainers.
  • Ben je ziek of heb je klachten: Blijf thuis!
  • Geen ouders toegelaten! Ouders zetten hun kind af aan de eerste groene poort, trainers staan aan de turnhal om gymnasten op te vangen. De kleuters mogen door 1 ouder naar de ingang van de hal gebracht worden.
  • Kom op tijd en ga na de training gelijk naar huis. Ouders wachten op de parking op 1.5m afstand of in de auto.
  • Kleedkamers zijn gesloten. Kom in gepaste turnkledij naar de turnhal. Zorg dus dat je na uittrekken van schoenen, jas en eventuele andere overkledij, zo aan de les kan beginnen. In de turnhal worden plaatsen voorzien waar iedere groep deze spullen weg kan leggen TIP: voorzie alles van je naam.
  • Toiletgebruik: De toiletten zijn opengesteld voor jongens en meisjes. Ga voor vertrek naar het toilet. In verband met de hygiëne willen we het toiletgebruik in de turnhal beperken tot een minimum.
  • Maatregelen omtrent mondmaskers en afstand blijven behouden.
  • Was/ontsmet je handen voor en na de training, voorzie je eigen handgel (zet je naam erop).

We wensen iedereen weer veel turn- en dansplezier.
archief : 2023   2022   2021   2020   2019   2018