Loading...

Halloweentocht

10.10.2021 - Op zaterdag 30 oktober 2021 organiseren we onze "Halloween tocht" voor al onze leden, jong en oud, hun families en vrienden. Dat wordt lekker griezelen...

SCHATTENJACHT

Onze jongste leden gaan rond de turnhal op schattenjacht. Weten ze alle schatten te vinden, verdienen ze een spookachtige beloning.

GRIEZELTOCHT

Voor onze oudere leden is er een griezelige wandeltocht voorzien door enkele donkere paden in Essen en Nispen. Onderweg worden enkele opdrachten voorzien, en je weet nooit welke griezel je onderweg tegenkomt.

Om echt in Halloweensfeer te komen hopen wij dat iedereen zijn beste Halloween kostuum te voorschijn haalt. De kids mogen natuurlijk ook een (zelfgemaakte) lampion meebrengen in plaats van een zaklamp.

Achteraf even bekomen?

Na afloop kan je genieten van lekkere warme soep en een hotdog. Een kop warme chocomelk kan ook wonderen doen, en voor wie echt moet bekomen kan ook genieten van iets sterkers.

PRAKTISCHE INFO
  • Vertrek: aan de turnhal op het gekozen tijdstip (elk half uur vanaf 17.00u tot en met 20.00u)
  • Aankomst: aan de turnhal, waar u nog kan genieten van wat lekkers.  Inschrijven verplicht (via onze webshop)
  • Kostprijs: € 5,00 per persoon (inclusief soep, hotdog en één consumptie)
  • Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen enkel deelnemen onder begeleiding van een volwassene
  • Schattentocht speciaal voor de kleintjes tot 8 jaar, u kunt zelf inschatten of een jonger kind eventueel kan deelnemen aan de griezeltocht

archief : 2023   2022   2021   2020   2019   2018