Loading...

Helpers ontbijtactie gezocht

06.01.2022 - Ook in 2022 brengen we voor onze ontbijtactie op zondag 13 februari meer dan 2300 ontbijten aan de deur. Ook dit jaar is het weer een grote uitdaging om het vele werk dat bij deze actie komt kijken op een veilige en verantwoorde manier volgens de geldende maatregelen tot een goed einde te brengen. Hiervoor rekenen wij op jullie hulp!

Op zaterdag 12 februari moeten zoals alle jaren de zakken gevuld worden. Dit zal doorgaan op 3 verschillende locaties waar we telkens met maximaal 8 mensen samen zakken zullen vullen. We kiezen er dit jaar dan ook voor om met tijdsloten van 2,5 uur te werken. Verder zorgen wij voor voldoende ontsmettingsgel, mondmaskers en handschoenen zodat we alle zakken op de meest veilige manier kunnen vullen. Ben je +12 jaar en kan je wat tijd vrijmaken op zaterdag? Aarzel dan niet om jezelf (+ familie of vrienden) op te geven om te komen helpen.


Op zondag rekenen we weer op vele chauffeurs en bijrijders om alle ontbijten te bezorgen. Hier werken we met een soort drive-in systeem zodat ook hier alle geldende maatregelen gerespecteerd worden. Inrijden doe je langs de turnhal (Grensstraat). Aan de turnhal zal je de documenten ontvangen voor de toer die je wil rondbrengen. Vervolgens kan je verder rijden tot onder de luifel van Don Bosco Mariaberg waar je achteruit een parkeerzone in kan rijden om de ontbijtzakken in te laden. Ook deze dag voorzien wij voldoende ontsmettingsgel, mondmaskers en handschoenen. Wat voorzien de chauffeurs best zelf? Een bijrijder uit eigen gezinsbubbel en fluo vestjes voor jullie beiden.


De ontbijten kunnen aan de deur weg gezet worden waarna je aan de deur aanbelt en op een paar meter afstand wacht tot de mensen de deur open doen. Zo vermijden we onnodig contact en kunnen de mensen toch genieten van een heerlijk ontbijt.


Om steeds te zorgen dat we aan alle maatregelen voldoen vragen wij u zich op voorhand via deze link aan te melden. Eventuele vragen stelt u best via ontbijt@gympuls.be

Alle helpers (aangemeld via onderstaand knop) krijgen donderdag 10 februari een mail met alle definitieve informatie over het ontbijt weekend.


Helpers ontbijtactie gezocht
Helpers ontbijtactie gezocht
Helpers ontbijtactie gezocht

archief : 2023   2022   2021   2020   2019   2018