Loading...

Terugblik op een geweldig seizoen

22.06.2023 - Het einde van het turnseizoen is weer in zicht, de zomervakantie staat voor de deur. Graag blikken we samen met u even terug op het afgelopen seizoen, want dat zat weer vol prachtige turnmomenten en activiteiten. Na een fantastische startdag konden al onze trainers en gymnasten weer vol goede moed starten. Daar waar er vorig seizoen wat extra aandacht ging naar het oefenen van het nummer voor de turnshow was het nu oefenen geblazen voor deelname aan de Gympuls cup.

De Gympuls cup
Deze eerste editie, als opvolger van het vroegere kringkampioenschap, was meteen een schot in de roos. Vele gymnasten namen deel en konden proeven van dit wedstrijdconcept. Iedereen genoot zichtbaar tijdens dit weekend.

Activiteiten & vrijwilligers
Er was een succesvolle Spaghetti take away en ook onze 26ste ontbijtactie was weer een schot in de roos. We organiseerden opnieuw twee interne vormingen voor onze trainers en cinema Gympuls zorgde in de kerstvakantie voor heel wat kijkplezier in de turnhal. En onlangs nog mochten we gastheer zijn voor het Vlaams Kampioenschap Tumbling en Trampoline A & B niveau in sporthal Hemelrijk. Tijdens al deze activiteiten konden we rekenen op een grote groep vrijwilligers om alles mee in goede banen te leiden. Sommige vrijwilligers zijn al vaste waarden, anderen nieuwe gezichten. Maar allemaal hebben ze een enorme bijdrage geleverd aan onze club, en daarvoor kunnen wij hen niet genoeg bedanken. Wij hopen uiteraard dat we ook in de toekomst op jullie hulp mogen rekenen.

Trainers & bestuur
Naast dit alles stonden onze meer dan 60 trainers iedere week opnieuw klaar om op een kwaliteitsvolle manier gymnastiek en dans training te geven aan al onze leden. Ze geven steeds weer het beste van zichzelf en bewijzen week na week dat ze onmisbaar zijn voor Gympuls. Het blijft mooi om te zien met hoeveel enthousiasme zij in de zaal staan. Dank jullie wel hiervoor!

Er komt heel wat kijken bij de dagelijkse werking van een club zoals Gympuls. Gelukkig konden we ook dit seizoen rekenen op een prachtige groep van bestuursleden om beleidsmatig en organisatorisch aan onze club te blijven werken. Heel wat uurtjes vergaderen, steeds weer paraat staan bij activiteiten en tussendoor nog heel wat zaken regelen. Jullie verdienen een grote pluim!

Ook bedankt aan jullie allemaal
Maar ook zonder het vertrouwen dat u thuis in onze club stelt, zonder onze leden, kan Gympuls niet bestaan. Jullie zijn Gympuls en ook daarvoor willen wij jullie enorm bedanken.

Gympuls in cijfers

  • 660 leden schreven zich in voor dit turnseizoen.
  • 65 trainers en 12 bestuursleden zorgden ervoor dat alles vlot verliep.
  • 22 leden van de algemene vergadering houden toezicht op de algemene werking van onze club.
  • Ons uurrooster bedroeg dit seizoen maar liefst 68 trainingsuren per week.
  • Meer dan 2300 ontbijten werden tijdens onze ontbijtactie afgeleverd.
  • Bijna 300 gymnasten namen deel aan de Gympuls cup

Einde seizoen
Vanaf maandag 26 juni gaan onze vele trainers met welverdiende vakantie. We wensen jullie allemaal een super leuke en gymtastische zomer. Op zondag 3 september gaat het nieuwe seizoen van start met onze startdag en vanaf maandag 4 september starten de trainingen opnieuw.

Schrijf ook zeker het weekend van 26, 27 & 28 april 2024 al in de agenda want dan plannen wij weer een spectaculaire turnshow!

Namens Gympuls,

Joris Brosens
Voorzitter

archief : 2024   2023   2022   2021   2020   2019   2018