Loading...

Helpers ontbijtactie gezocht

15.01.2024 - Ook in 2024 brengen we voor onze ontbijtactie op zondag 4 februari meer dan 2300 ontbijten aan de deur. Ook dit jaar is het weer een grote uitdaging om het vele werk dat bij deze actie komt kijken op een veilige en verantwoorde manier tot een goed einde te brengen. Hiervoor rekenen wij op jullie hulp!

Op zaterdag 3 februari moeten zoals alle jaren de zakken gevuld worden. We kiezen er dit jaar opnieuw voor om met tijdsloten te werken. Ben je +12 jaar en kan je wat tijd vrijmaken op zaterdag? Aarzel dan niet om jezelf (+ familie of vrienden) op te geven om te komen helpen.


Op zondag rekenen we weer op vele chauffeurs en bijrijders om alle ontbijten te bezorgen. Hier werken we met een soort drive-in systeem. Inrijden doe je langs de turnhal (Grensstraat). Aan de turnhal zal je de documenten ontvangen voor de toer die je gaat rondbrengen. Vervolgens kan je verder rijden tot onder de luifel van Don Bosco Mariaberg waar je achteruit een parkeerzone in kan rijden om de ontbijtzakken in te laden.  Wat voorzien de chauffeurs best zelf? Een bijrijder en fluovestjes voor jullie beiden. 


Op deze manier hopen we weer vele mensen te laten genieten van ons ontbijt! 


Om één en ander goed te kunnen organiseren vragen wij u zich op voorhand via deze link aan te melden. Eventuele vragen stelt u best via ontbijt@gympuls.be

Alle helpers (aangemeld via bovenstaande link) krijgen uiterlijk donderdag 1 februari een mail met alle definitieve informatie over het ontbijt weekend.


archief : 2024   2023   2022   2021   2020   2019   2018