Loading...

Volwassen groepen

Het is geen geheim dat bewegen belangrijk is, zowel voor jongeren als voor ouderen. Gympuls biedt volwassenen verschillende mogelijkheden om te komen sporten. Het aanbod vind je hieronder.

20 +

In deze gevarieerde lessen kan je kennismaken met turnen op de verschillende turntoestellen zoals de trampoline, balk, lange mat, airtrack, heren- en damesbrug,… . We sporten om onze fysieke mogelijkheden op peil te houden. We werken aan spieropbouw, lenigheid, kracht,... Iedere volwassene gymnast turnt op zijn eigen niveau en heeft eigen doelstellingen. We helpen elkaar en maken er een fijn turnmoment van, een goede sfeer staat centraal!

Dames

Beweging, training, sporten voor vrouwen. Werken aan je conditie, spierspanning, coördinatie, kracht, lenigheid en evenwicht. We gebruiken gewichtjes, dynabands, ballen, stokken, hoepels, touwen, Zweedse banken, steps en muziek en brengen zo afwisseling in de trainingen. Alle spieren komen aan bod : benen, billen, buik, rug, armen en ook onze lachspieren. Enkel toestelturnen doen we niet. Kortom een volledige workout, ieder doet mee op eigen tempo en naar eigen kunnen.

Total gym

Tijdens de training wordt er een workout voor het volledige lichaam gedaan, de verschillende spiergroepen komen aan bod. Er wordt gebruik gemaakt van gewichtjes, dynabands, weerstandbanden, steps, fitbal …. Er wordt ook conditietraining met combat, pilates en bodybalance gegeven.

Gymmix

BBB2.0, ook hier een workout voor het volledige lichaam. Conditietraining voor iedereen, eigen tempo en eigen kunnen staan centraal. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van dynabands, weerstandsbanden, steps en gewichtjes.