Loading...

jaarlijkse Ontbijtactie

Op zondagochtend 4 februari 2024 brengt turnkring Gympuls voor de 7de keer een overheerlijk ontbijt aan uw deur. Het is zelfs voor de 27ste keer dat deze mooie actie wordt georganiseerd (voorheen als turnkring Vlug & Blij en turnkring Essen).

Na vele jaren traditie en succesvolle ontbijtacties willen wij dit dan ook dit jaar verder zetten. Voor onze meer dan 600 leden verzorgen wij wekelijks enkele uren gezonde lichamelijke ontspanning. Om het aanbod zo gevarieerd mogelijk te maken zijn er uiteraard vele turntoestellen nodig. Om de kwaliteit van onze trainingen nog te verbeteren hebben wij enkele jaren geleden onze intrek genomen in een splinternieuwe gymhal.

Met de opbrengst van deze Gympuls ‘Ontbijt aan de Deur’ willen onze jaarlijkse bijdrage voor het gebruik van deze hal bekostigen. Op deze manier kunnen we voor iedereen ons lidgeld zo laag mogelijk houden. Door uzelf te verwennen kan u dus uw steentje bijdragen. Onze gymnasten en dansers verdeelden vorig jaar bijna 3000 ontbijten en hopen dit jaar weer op uw steun te mogen rekenen.

Bestellen

Bestellen kan u via onze leden, via de folder die u in de brievenbus heeft gevonden of gewoon hier op onze website. Klik op de link hieronder en vul het formulier in. U kan meteen online betalen en ontvangt een bevestiging per mail.

WANNEER?

ZONDAG 4 FEBRUARI 2024.
Maak er voor uw gezin een echte feestdag van!

WAT?

Een lekker en gevarieerd ontbijt vol verrassende producten.

HOE?

De pakketten worden aan huis afgeleverd op een door u gewenst uur

of afgehaald in DBM Mariaberg (inrit via parking Grensstraat)
tussen 7.30u of 9.00u

WAAR?

Het ontbijt wordt aan huis gebracht, niet alleen in Essen, maar ook in de omliggende gemeenten binnen een straal van ca 8 km.

CONTACT BIJ PROBLEMEN

Ondervind je problemen bij bestellen of levering? Bel dan +32 (0)470 511 779

Enkele sfeerbeelden van vorige edities...

Ontbijtactie
Ontbijtactie
Ontbijtactie
Ontbijtactie
Ontbijtactie
Ontbijtactie
Ontbijtactie
Ontbijtactie
Ontbijtactie
Ontbijtactie
Ontbijtactie
Ontbijtactie
Ontbijtactie
Ontbijtactie
Ontbijtactie
Ontbijtactie
Ontbijtactie