Loading...

Hieronder vind je een lijstje van veelgestelde vragen en hun antwoorden. Mocht je het antwoord niet vinden, aarzel dan niet om ons te contacteren op turnshow@gympuls.be .


Is deelname aan de turnshow verplicht?

Deelnemen aan activiteiten van Gympuls kunnen we niet verplichten. Echter staat of valt zo’n fantastische show door het engagement en deelname van onze leden. Een turn- of dansnummer met de volledige bezetting van de groep komt veel mooier en leuker over dan wanneer er gaten zijn in het nummer. Het is gewoonweg fijn dat we met z’n allen er een fantastische voorstelling van maken. Jullie doen toch zeker mee, niet?


Kan mijn kind dat wel aan?

Uiteraard beseffen we ons dat elk kind zich anders voorbereid op zo’n show. Echter doen onze trainers hun uiterste best om je kind goed in te lichten en voor te bereiden. En ja het brengt wat gezonde stress met zich mee, dat is normaal. Uit ervaring van de voorbije turnshows weten we dat uw kind daar leert mee omgaan en dat die stress helemaal niet erg is.

Voor de kleutergroepen zijn er aparte uurregelingen voorzien. Deze ouders zullen via persoonlijke brieven hiervan op de hoogte worden gebracht.


Moet mijn kind aan alle showmomenten meedoen?

We organiseren 2 identieke voorstellingen verdeeld over 4 shows op telkens een andere dag van het weekend. We vragen om aan beide showmomenten waarin je groep is ingedeeld deel te nemen. Het zou heel jammer zijn dat op zaterdag de groep volledig is en dat er op zondag kinderen afwezig zijn of omgekeerd en dat de choreografie van het nummer gaten vertoond bij de uitvoering.

Enkele groepen doen omwille van leeftijd of discipline mee in alle 4 de shows. De kleuters 1 doen mee enkel in de shows die in de voormiddag vallen. Zo trachten we het voor iedereen haalbaar te houden. We beseffen dat het een druk weekend zal zijn voor ouders, leden, trainers en vrijwilligers, maar we zijn er ook van overtuigd dat we dat allemaal wel gaan overleven. Een goede nachtrust van zaterdag op zondag doet wonderen.


Wat gebeurt er met mijn kind tijdens de show als deze niet moet optreden?

Uw kind zet u voor elke show af aan de kleedkamers. Vanaf dat moment zorgen vrijwilligers en trainers voor uw zoon of dochter. Tot na de voorstelling blijven de kinderen daar. De kleedkamers zijn enkel toegankelijk voor leden en trainers. We voorzien tijdens de show in de kleedkamers een live-streaming op groot scherm van de show die op dat moment in de grote hal bezig is. We voorzien ook speel- en knutselhoeken voor kinderen die zich creatief willen bezighouden. Tevens is er een hoek waar je even tot rust kan komen met een boek of puzzel. In de backstage voorzien wij iets te eten en te drinken. 


Kan ik mijn kind vroeger ophalen of later brengen tijdens de show?

Neen, helaas, dat is niet de bedoeling. Noch vroeger ophalen, noch later afzetten. Om organisatorische en praktische redenen kunnen we dit niet toelaten. We geven ruim vooraf de planning door en we willen vragen om hiermee rekening te houden. Er komt heel wat bij kijken om voor elke show de ontvangst van meer dan 450 leden, 600 toeschouwers en meer dan 100 vrijwilligers te organiseren. Daarom is het onmogelijk om ook nog eens de ontvangst buiten de afgesproken uren op te vangen. Dus vragen we aan u om zich aan deze uurregelingen te houden. Bedankt!

Voor de kleutergroepen zijn er aparte uurregelingen voorzien. De betrokken ouders zullen via persoonlijke brieven hiervan op de hoogte worden gebracht.