Loading...

Het organiseren van een Turnshow vraagt veel werk, op voorhand maar ook tijdens het weekend zelf. Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons daarbij willen helpen.

Hieronder vindt u een korte opsomming van verschillende taken waarbij wij hulp kunnen gebruiken. 

Vrijwilliger opbouw/afbraak zaal

Hierbij kunt u denken aan: Opbouw decor/verlichting/kleedkamers. Aankleding in het thema van de show. Het opbouwen van de regie stelling. Verhuis van de truntoestellen naar de Heuvelhal. 
Hiermee wordt gestart vanaf donderdagavond 20.00u en gaat vrijdag heel de dag door. Zondag na de laatste show moet alles dan weer afgebroken worden.

Materiaalploeg

Tijdens de turnshow worden er door alle groepen veel verschillende turnmaterialen gebruikt. De materiaalploeg zorgt er gedurende de hele show voor dat alle spullen zowel tijdens de repetities als tijdens de shows zo snel mogelijk op de juiste plaats op de vloer staan maar na het nummer ook weer weggehaald worden.

Vrijwilligers algemene zaken

U kunt hierbij denken aan: EHBO tijdens de repetities van vrijdagavond, steward parking om het verkeer in goede banen te leiden, schminken van de gymnasten (enige ervaring is wel wenselijk) of algemene hulp backstage.

Catering

Tijdens de opbouw en afbraak zorgen dat onze vrijwilligers en medewerkers steeds voorzien zijn van koffie/thee/drinken en broodjes of koffiekoeken.

Heeft u interesse om iets te doen, via onderstaande link kunt u ons laten weten waarbij u ons wilt helpen.

aanmelden vrijwilligers turnshow